tirsdag 14. juni 2011

Velkommen!

Er du glad i film?... det er jeg også! Jeg elsker film, og derfor ønsker jeg også å skrive litt om dette enkle, men likevel helt fantastiske underholdningsmaterialet.


Jeg skal ikke være en av de personene som sier at film er livsviktig for meg, for det er det over hodet ikke. Misforstå meg rett, jeg elsker film, men skulle det være slik at film ikke lenger fantes hadde jeg ikke dødd av den grunn.

For meg er film en tilfredsstillelse. En mulighet til å kunne slappe av litt. Koble av og plutselig befinne meg i en annen verden. En verden som kanskje er ulik min egen, eller en verden hvor jeg kjenner meg igjen. I filmenes verden er alt mulig og det er kun fantasien som setter en stopper for hva som går og hva som ikke går.

Favorittsjanger har jeg ikke. Action er bra. Drama er bra. En familiefilm kan være koselig og en komedie kan være nødvendig. Vi er alle mennesker og vi trenger alle å le litt, eller kanskje å gråte eller til og med å skvette litt. Valg av sjanger handler kanskje om hva slags situasjon man sitter i eller hva slags humør man er? Ikke vet jeg. Det eneste jeg vet er at uansett hva slags sjanger jeg velger blir jeg på en eller annen måte underholdt. Og det er vel poenget med en film... og bli underholdt?

Denne bloggen skal handle om filmanmeldelser, kinoanmeldelser og alt annet som har med film å gjøre. Det finnes ingen systematisering i denne bloggen. Det vil si at uansett hvilket år filmen er laget vil den bli sett. Uansett hvilken sjanger det er vil den bli sett og uansett hvem som spiller i den vil den bli sett.

Jeg håper dere finner denne bloggen interessant og innholdsrik. Har dere ideer eller noe annet dere vil snakke med meg om, send en e-post til kimsfilmblogg@gmail.com.

Takk for at dere følger denne bloggen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar